Helppokäyttöinen infonäyttöjärjestelmä

Toimintavarma järjestelmämme mukautuu monenlaisiin tarpeisiin.

Valitse infonäyttöruutu, joka toimii aina

Olemme tuoneet markkinoille järjestelmän, jolla inforuudut pysyvät aktiivisena ja toimintakuntoisena aina - edellyttäen että näyttö on kunnossa ja saa virtaa.

Järjestelmämme on Linux-pohjainen ja siten sen toimintavarmuus on aivan omaa luokkaansa laitteissa, jotka ovat jatkuvassa käytössä.

Dataruudun etu on helppokäyttöisyys

Dataruudun selainpohjaisen järjestelmän käyttö on todella helppoa ja sen hallinta onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, missä vain ja milloin vain.

Materiaalin lisääminen on vaivatonta monipuolisen tiedostotuen ansiosta. Voit vaikka liittää sosiaalisen median syötteen näytöille.

Sisäänrakennettu näyttöjen päälläolon valvonta ja vahvat tietoturvaominaisuudet takaavat huolettoman käytön.

Korkea laatu

Info- ja mainosmateriaalinne näyttää ruudussa aina ensiluokkaiselta, sillä järjestelmä skaalaa sen automaattisesti näyttöön aina oikean kokoiseksi.

Infonäyttöjen haaste on se, että ne ovat tauottomassa käytössä, mikä kuormittaa laitetta ja järjestelmää. Siksi Dataruudn järjestelmä on toteutettu Linuxilla, jonka toimintakyky muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin verrattuna on aivan omaa luokkaansa.

Asennus ja käyttöönotto

Toimitamme laitteet asennettuna ja käyttövalmiina. Hintaan sisältyy aina myös käyttökoulutus.

Ylläpito ja tuki

Järjestelmässämme datan käsittely onnistuu helposti sekä selaimella että mobiilisovelluksella. Ongelmatilanteita ilmenee todella harvoin. Tarjoamme kuitenkin aina ongelmatilanteissa apuamme.

Laitteet käyttöösi nopeasti

Alkukartoitus

Kun otat meihin yhteyttä, kartoitamme ensin tarpeenne. Mihin näyttö on tulossa, minkä kokoisena ja mikä sen käyttötarkoitus on? Laadimme keskustelun pohjalta suunnitelman ja laskemme tarjouksen.

Laitteiden asennus

Kun tarjous on hyväksytty, laitamme tarvittavat laitteet tilaukseen ja pääsemme yleensä asennustöihin noin viikon kuluessa. Palveluumme kuuluu aina laitteiden asennuksen lisäksi järjestelmän asentaminen käyttövalmiiksi asiakkaan toimittamine tiedostoineen.

Järjestelmäkoulutus

Koulutus järjestelmän käyttöön voidaan järjestää asennuksen jälkeen tai jo ennen asennusta joko Teams-palaverissa tai paikan päällä.

Valitse Dataruudun huoleton käyttöjärjestelmä ja tarjoamme laitteet erikoishintaan!

© Dataruutu Oy 2023 | Powered by Digimarkkinointi Donetti