Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi: 21.12.2023

Tämä tietosuojaseloste kertoo, miten käsittelemme henkilötietoja dataruutu.fi - sivustolla. Tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan sivustoa, jossa käytetään lomakkeita ilman evästeitä.

 1. Rekisterinpitäjä

Dataruutu Oy
y-tunnus: 3276609−4
Suninkuja 17, 90440 Kempele
Jouni Ahola, +358 40 5430 435

 1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ainoastaan käyttäjän antamien tietojen perusteella lomakkeiden kautta. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan tarkoitukseen, johon käyttäjä on ne antanut.

 1. Kerättävät henkilötiedot

Keräämme seuraavia tietoja lomakkeiden kautta:

 • Nimi

 • Sähköpostiosoite

 • Mahdolliset muut tiedot, jotka käyttäjä vapaaehtoisesti antaa

 1. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme keräämiämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeellista käyttötarkoituksen toteuttamiseksi tai soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

 1. Henkilötietojen suojaus

Pidämme huolta henkilötietojen turvallisuudesta käyttäen asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä estääksemme henkilötietojen häviämisen, väärinkäytön, luvattoman pääsyn tai paljastumisen.

 1. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme luovuta keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta, paitsi lainsäädännön niin vaatiessa.

 1. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjänä sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, pyytää niiden oikaisua, poistamista tai käsittelyn rajoittamista sekä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

 1. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Suosittelemme tarkistamaan säännöllisesti tietosuojaselosteen mahdollisten muutosten varalta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautuksia tästä tietosuojaselosteesta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen palvelu@dataruutu.fi.

© Dataruutu Oy 2023 | Powered by Digimarkkinointi Donetti